REGULAMENTULUI FORUMULUI "CINEFIL"

In jos

REGULAMENTULUI FORUMULUI "CINEFIL"

Mesaj  Admin la data de Dum Sept 06, 2009 11:18 pm

Forumul "CINEFIL" îşi propune să reprezinte o sursă de informare şi un loc virtual de întâlnire al tuturor celor care îndrăgesc a şaptea artă. Acest forum susţine comunicarea şi schimbul de opinii sau informaţii privind arta şi industria cinematografică.
Responsabilitatea mesajelor aparţine exclusiv celor care le-au postat şi nu implică administratorii sau moderatorii acestui forum.
Forumul "CINEFIL" nu susţine folosirea în scop comercial a materialelor disponibile pe internet. Pentru inserarea de linkuri către astfel de materiale precum şi disponibilitatea acestora răspund exclusiv autorii mesajelor sau site-urile care le găzduiesc.
Forumul "CINEFIL" este privat! Fişierele care apar pe acest forum NU sunt hostate pe acest server. Administratorii nu pot verifica conţinutul link-urilor postate de către utilizatori. În cazul în care observaţi un link protejat de lege vă rugam să trimiteţi un mesaj privat moderatorilor sau administratorilor acestui forum. Orice reclamaţie făcută înainte de a primi răspunsul din partea moderatorilor şi administratorilor va fi considerata drept un abuz asupra acestui forum.

! Misiunea forumului "CINEFIL" este de a educa tinerii cinefili, de a înlesni dialogul între spectatorii si telespectatorii de toate vârstele si de a combate pseudo-actele de cultură într-o ţară îmbolnăvită de manele, telenovele, kitsch şi lipsa bunului simţ.

Pe acest forum sunt INTERZISE:
1. Atacul la persoană, jignirea sub orice formă a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene sau ameninţătoare, comportament nepotrivit, discriminator sau ofensator. Combateţi ideile, nu persoanele care le-au postat!
2. Postarea aceluiasi mesaj, postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversaţie sau postarea de discuţii care nu au legătura cu subiectul in cauză ("offtopic").
3. Deschiderea nejustificată de noi topicuri sau fără respectarea conţinutului categoriilor forumului.
4. Folosirea abuzivă a smiley-urilor în mesajele postate, scrierea de mesaje alcătuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor.
5. Postarea de reclame sau ataşarea de fişiere ce conţin viruşi, troieni, spyware, etc.

! În cazul nerespectării regulilor de mai sus, moderatorii îşi rezervă dreptul de a aplica sancţiunile corespunzătoare: ştergerea comentariilor, acordarea unui avertisment userilor în cauză, suspendarea pe o perioada determinată sau ştergerea contului.

! Acest regulament nu este perfect şi se poate modifica fără un aviz prealabil.
Statutul de moderator sau administrator nu este superior celui de utilizator, scopul moderatorilor şi al administratorilor este acela de a ajuta la buna funcţionare a forumului şi de a oferi sprijin celorlalţi utilizatori.

Spor la postări!

Admin
Admin

Mesaje : 28
Data de inscriere : 02/09/2009

http://cinefil.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum