CINEMA NEWS

Pagina 3 din 11 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatorul

In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Dum Sept 20, 2009 6:58 pm


Trei filme în Marea Britanie, unul în Spania şi ultimul în Statele Unite, cam acesta este CV-ul recent al plimbăreţului Woody Allen. Se pare că regizorul nu pune punct periplului său mondial, fiind mari şanse ca următorul său film să fie realizat în Brazilia. Un cotidian din Sao Paolo, citat de slashfilm, menţionează faptul că producătorii lui Allen vor vizita în octombrie Brazilia cu două scopuri: găsirea de locaţii şi semnarea unor eventuale contracte cu finanţatori locali.

Bineînţeles, Woody Allen nu vrea doar să folosească fabuloasele peisaje ale Braziliei drept fundal pentru aventurile sale nevrotice, prin urmare sunt foarte mari şanse ca actori cunoscuţi din Brazilia să apară pe genericul următorului său film, programat să apară în 2011. Deja se vehiculează numele lui Rodrigo Santoro, cunoscut pentru rolurile sale din Love Actually, 300 sau Lost, dar şi cel al lui Alice Braga, pe care ai văzut-o ultima oară în I Am Legend, alături de Will Smith. O altă posibilitate de casting pentru Allen ar fi Sonia Braga, mătuşa lui Alice şi cunoscută actriţă locală, chiar dacă mai puţin familiarizată cu producţia de film nord-americană.

Deocamdată nu se ştie NIMIC despre următorul proiect al lui Allen, nici măcar titlul, pe care regizorul îl va anunţa probabil la mult timp după ce se vor fi terminat filmările.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Dum Sept 20, 2009 6:59 pm


Spoiler TV a pus mâna pe un document cu o invitaţie la casting pentru distribuţia filmului The Green Lantern, care ar trebui să apară în 2011. Rolul principal i-a revenit acum câteva lui tot mai cunoscutului Ryan Reynolds (l-ai putut vedea recent, alături de Sandra Bullock, în comedia romantică The Proposal).

Reynolds va fi Hal Jordan, un pilot ce devine The Green Lantern după ce primeşte de la un extraterestru pe moarte celebrul inel la puterii. Când nava extraterestrului se prăbuşeşte pe Pământ, acesta foloseşte inelul pentru a găsi o fiinţă umană "cu suflet curat şi fără frică" pentru a-i prelua grelele responsabilităţi de supererou.

Invitaţia la casting interceptată de Spoiler TV arată că The Green Lantern îşi va încrucişa forţele cu Dr. Hector Hammond, ceea ce arată, dacă citim ce scrie Empire despre seria de benzi desenate cu supereroul verde, că villain-ul din noul film poate controla minţile cu ajutorul unor fragmente de meteorit.

Un alt personaj negativ este Sinestro, unul dintre mai redutabili adversari ai lui The Green Lantern din universul benzilor desenate. Se pare că şi Sinestro face parte din grupul purtătorilor de inele ale puterii, doar că s-a îndepărtat de la spiritul pacifist al egalilor săi, ceea ce i-a atras surghiunul într-un univers paralel. Bineînţeles, Sinestro reuşeşte să evadeze şi să se întoarcă în universul nostru şi păruiala poate începe...

Pe lista de roluri de distribuit este şi Carol Ferris, şefa lui Hal, iubita acestuia şi adversara lui în unele dintre benzile desenate cu supereroul verde.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Mar Sept 22, 2009 4:10 amDupă ce în prima săptămână din luna august Centrul Naţional al Cinematografiei anunţa că "Poliţist, adjectiv" este propunerea României pentru Premiile Oscar, Categoria Film străin, iată că şi alte ţări din Europa de Est şi-au făcut cunoscuţi nominalizaţii, astfel încât acum putem avea o imagine mai clară asupra concurenţilor producţiei româneşti, în regia lui Corneliu Porumboiu.

"The World is Big and Salvation Lurks Around the Corner" este numele filmului nominalizat de Bulgaria pentru Oscaruri, conform Variety. În regia lui Stephan Komandarev, filmul spune povestea lui Alex, care - ajutat de carismaticul său bunic - pleacă într-o călătorie destinată descoperirii sinelui. Filmul are nu mai puţin de şapte premii, printre care Cel mai bun film la Festivalul Internaţional de Film de la Sofia.

Alegerea Serbiei, Here and There, în regia lui Darko Lungulov, a obţinut premii la Festivalul de Film din Tribeca (New York). Povestea de dragoste şi disperare ce transcende două lumi foarte diferite, Serbia şi America, atinge un subiect încă fierbinte - imigrarea.

Alegerea Armeniei este "A Magician's Nephew", un documentar despre scenaristul Tonino Guera, prieten de-al lui Federico Fellini. Producţia este regizată de Ruben şi Vahe Gevorkyants.

Lituania propune "Waterhole", de Gytas Luksas, despre perioada sovietică în Lituania, văzută prin ochii unui băiat de la sat, iar Slovenia nominalizează "Landscape No.2", de Vinko Moderndorfer, despre doi hoţi specializaţi pe obiecte de artă, care fură un document misterios ce dezlănţuie puteri diabolice din trecut.

Iată mai jos lista cu toate filmele propuse până în acest moment la Oscaruri, categoria Film străin. Ţările care încă nu şi-au trimis propunerile o mai pot face până pe 1 octombrie. Nominalizaţii acestei categorii vor fi anunţaţi de către Academia Americană de Film pe 2 februarie, iar Oscarul pentru Cel mai bun film străin se va decerna pe 7 martie.

Armenia, Autumn of the Magician (regizori Ruben Gevorkyants şi Vahe Gevorkyants)
Austria, For a Moment, Freedom (regia: Arash T. Riahi)
Belgia, The Misfortunates (regia: Felix van Groeningen)
Bulgaria, The World is Big and Salvation Lurks Around the Corner (regia: Stephan Komandarev)
Chile, Isla 10 (regia: Miguel Littin)
Finlanda, Letters to Father Jacob (regia: Klaus Haro)
Franţa, Un prophète (regia: Jacques Audiard)
Germania, The White Ribbon (regia: Michael Haneke), câştigătorul Palme d'Or-ului din acest an
Hong Kong, Prince of Tears (regia: Yonfan)
Ungaria, Chameleon (regia: Krisztina Goda)
Japonia, Nobody to Watch Over Me (regia: Ryoichi Kimizuka)
Kazakhstan, Kelin (regia: Ermek Tursunov)
Coreea, Mother (regia: Bong Joon-Ho)
Lituania, Waterhole (regia: Gytis Luksas)
Maroc, Casanegra (regia: Nour Eddine Lakhmari)
Olanda, The Silent Army (regia: Jean van de Velde)
Portugalia, Doomed Love (regia: Mário Barroso)
România, Poliţist, adjectiv (regia: Corneliu Porumboiu)
Serbia, Here and There (regia: Darko Lungulov)
Slovenia, Landscape No.2 (regia: Vinko Moderndorfer)
Africa de Sud, White Wedding (regia: Jann Turner)
Sri Lanka, Flowers of the Sky (regia: Prasanna Vithanage)
Suedia, De ofrivilliga (regia: Ruben Östlund)
Taiwan, No puedo vivir sin ti (regia: Leon Dai)
Venezuela, Libertador Morales, El Justiciero (regia: Efterpi Charalambidis)
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Mier Sept 23, 2009 1:33 am


S-a întâmplat în 2006, când un grup de hoţi a plecat dintr-o bancă dintr-un mic orăşel britanic cu suma de 53 de milioane de lire sterline! Jaful este unul dintre cele mai importante din istorie, iar faptul că eminenţa cenuşie din spatele lui ar putea fi "Lightning" Lee Murray, o celebritate din lumea competiţiilor de arte marţiale mixte, nu a făcut decât să atragă şi mai mult atenţia asupra evenimentului.

Darren Aronofsky, cunoscut pentru filme precum Requiem for a Dream, The Fountain sau The Wrestler, recompensat cu un Leu de Aur anul trecut la Veneţia, ar putea regiza un heist movie bazat pe acest jaf din localitatea Tonbridge. Scenarist va fi Kerry Williamson, iar materialul de bază va fi un articol din Sports Illustrated Magazine, Breaking the Bank, scris de Jon Wertheim, dar şi cartea de non-ficţiune Heist: The Inside Story of the World's Biggest Robbery, de Howard Sounes.

Jaful a avut loc în februarie 2006, iar arestarea lui Murrey în luna iunie a aceluiaşi an, în 2007 începând şi un proces internaţional cu o mulţime de persoane pe banca acuzaţilor. Mai multe detalii nu au fost făcute publice până în prezent, din motive legale, dar dedesubturile cazului vor fi prezentate în cartea lui Sounes şi preluate în scenariul lui Williamson. Nicio eventuală dată de premieră nu a fost bătută în cuie până acum.

Parteneri în producţie sunt XYZ Films şi Time Inc. Studios, împreună cu Protozoa Pictures.
Time şi XYZ au stabilit anul trecut un parteneriat menit să dezvolte şi să producă proiecte de filme după subiecte dezbătute în ziarele Time Inc.

În prezent Aronofsky filmează la Black Swan, un thriller supranatural cu Natalie Portman şi Mila Kunis în rolurile a două balerine.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Mier Sept 23, 2009 1:34 am


Michael Jackson's This Is It, documentarul bazat pe materialul filmat cu prilejul repetiţiilor pentru seria de 50 de concerte pe care megastarul ar fi trebuit să le susţină în această toamnă la Londra, se va lansa simultan în 15 din marile capitale ale lumii.

Documentarul realizat de Kenny Ortega are premiera miercuri, 28 octombrie, şi va rămâne pe ecrane timp de două săptămâni. Special în cazul acestui proiect este faptul că, deşi marea majoritate a filmelor importante au premiere în mai multe locuri de pe glob, rareori acestea au loc simultan.

New York, Rio de Janeiro, Londra, Berlin şi Seul sunt citate de Reuters ca fiind oraşele care vor putea vedea primele documentarul, iar noi vă spunem că evenimentul va avea loc şi la Bucureşti.

În marile oraşe ale lumii, Sony, distribuitorul filmului, va amplasa ecrane gigant pe care vor fi transmise prin satelit imagini de la premiera din Los Angeles a documentarului. O mulţime de staruri sunt aşteptate să aducă un ultim omagiu megastarului stins din viaţă pe 25 iunie.

Sony Pictures a achiziţionat drepturile de difuzare ale materialului filmat în timpul repetiţiilor contra sumei de 60 de milioane de dolari. Documentarul Michael Jacson's This Is It ar putea să aducă administratorilor averii megastarului venituri în valoare de peste 200 de milioane de dolari până la sfârşitul anului, anunţă Reuters.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Mier Sept 23, 2009 1:36 am


John Malkovich va juca în "Secretariat", povestea regizată de Randall Wallace, rolul lui Lucien Laurin, fostul jocheu care a devenit în 1973 antrenorul calului câştigător al trofeului Triple Crown, conform Variety.

În centrul filmului e relaţia dintre cal şi stăpâna sa, Penny Chenery (jucată de Diane Lane), o femeie casnică mai degrabă neştiutoare în domeniul curselor de cai, dar care moşteneşte de la tatăl ei herghelia acestuia din Virginia.


Producătorii filmului sunt Mark Ciardi şi Gordon Gray.

Malkovich a mai jucat de curând în filmul "Burn After Reading" şi "Changeling" al lui Clint Eastwood.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Regizorul lui Furios şi iute reface Nemuritorul

Mesaj  Lucian101 la data de Mier Sept 23, 2009 7:39 pmNemuritorul chiar e nemuritor: Summit Entertainment anunţă intenţia de a scoate Highlander de la naftalină, angajându-l pe regizorul lui Furios şi iute şi Furios şi iute: Tokyo Drift să regizeze. O parte din scenariştii de la Iron Man, Art Marcum şi Matt Holloway, deja au început să lucreze la o poveste care, spun producătorii, ne va purta în exact nucleul mitologic al nemuritorilor ce trăiesc printre noi şi se vânează unii pe alţii. Producătorul filmelor originale, Peter Davis, a fost şi el cooptat în proiect, prin urmare este foarte posibil ca noile producţii să rămână credincioase spiritului nemuritor.

Sunt mari şanse ca noile filme (e logic că cei de la Summit speră la o franciză bănoasă) să pornească exact de la premisa filmului din 1986, cu Christopher Lambert în rolul nemuritorului scoţian Connor MacLeod (foto), care, după ce şi-a eliminat toţi adversarii, mai are de dus o singură luptă.

Proiectul face parte din planurile de expansiune ale Summit Entertainment, companie care vrea să mărească numărul de noi premiere la 10 sau 12 pe an. Summit este producătorul din spatele seriei Twilight sau al unor filme precum Knowing, Sex Drive sau Step Up.
Lucian101
Lucian101
Braveheart

Mesaje : 495
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 27
Localizare : Galati

Sus In jos

Fraţii Coen - două noi proiecte, dezvăluite!

Mesaj  Lucian101 la data de Mier Sept 23, 2009 7:40 pmFraţii Coen au dezvăluit că au câteva proiecte în care vor să-l distribuie pe John Turturro, de care îi leagă o colaborare de aproape 20 de ani. Ethan şi Joel Coen vor să facă o continuare la Barton Fink (1991), care se va numi Old Fink, dar şi un film care să-l aibă ca personaj principal pe Jesus din The Big Lebowski.

Prezenţi la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, pentru a-şi promova cea mai recentă producţie - A Serious Man, cei doi fraţi regizori au vorbit şi despre colaborarea cu Turturro, prima dată sub bagheta lor în 1990, în Miller's Crossing.

În 1991 ieşea Barton Fink, care a şi obţinut un Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes, în care Turturro juca rolul principal, acela al unui talentat autor de teatru, care încearcă să scrie şi scenarii de film, într-un misterios hotel hollywoodian.

"Nobody fucks with the Jesus"...

În The Big Lebowski, Turturro a jucat rolul lui Jesus Quintana.
Joel şi Ethan Coen au mărturisit că sunt interesaţi de un spinoff cu acest personaj incomod.
Lucian101
Lucian101
Braveheart

Mesaje : 495
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 27
Localizare : Galati

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Joi Sept 24, 2009 12:56 am


Anul trecut Stephenie Meyer, autoarea aflată pe buzele pline de adoraţie a milioane de adolescenţi (şi pe tastaturile mult mai puţin elogioase a sute de cronicari de carte), a dat din nou lovitura cu o carte SF, The Host. Bineînţeles, multe studiouri au fost interesante să ecranizeze romanul, dar cei care au pus mâna într-un târziu pe drepturi au CV-uri foarte, foarte interesante.

The Host se petrece în viitorul apropiat, când o rasă extraterestră, sufletele ("the souls", în original), cuceresc Pământul şi parazitează trupurile fiinţelor umane. Eroina cărţii este Melanie, o fată de 20 de ani şi una dintre puţinele fiinţe umane care au reuşit, aflate mereu pe fugă, să scape preluării corpului ei de către un extraterestru. Când acest lucru se întâmplă, relaţia dintre Melanie şi "sufletul" ei, Rătăcitoarea, le va schimba acestora toată viaţa.

Sună foarte complicat, nu? Şi încă nu v-am zis tot, căci în carte e şi un mega-triunghi amoros, nu spunem între cine şi cine.

Poate va simplifica lucrurile Andrew Niccol (Gattaca, Lord of War, The Truman Show), scenaristul şi regizorul interesat să adapteze cartea pentru marele ecran. Producătorii care au obţinut drepturile sunt Nick Wechsler şi doi colaboratori ai săi, exact echipa din spatele The Road, filmul cu Viggo Mortensen în rolul principal, pe nedrept trecut cu vederea anul acesta la Veneţia.

În acest moment Andrew Niccol se pregăteşte să scrie scenariul, prin urmare nu poate fi avansată o posibilă dată de premieră pentru The Host.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Joi Sept 24, 2009 12:58 am


Cotidianul britanic Daily Mail pune mâna pe prima fotografie de pe platourile de filmare de la Wall Street 2: Money Never Sleeps. Michael Douglas a revenit ieri în rolul lui Gordon Gekko, brokerul de pe Wall Street căruia i se înfundase în pelicula originală semnată de Oliver Stone acum 22 de ani.

Douglas va face echipă cu Shia LaBeouf şi Frank Langella în această revizitare a mediului financiar a lui Oliver Stone. Deşi va avea trimiteri consistente la criza financiară, noul film va avea şi scene de acţiune, pentru că Gekko şi tânărul lui învăţăcel Jacob (LaBeouf) trebuie să afle cine l-a ucis pe mentorul lui Gekko, Lewis Zabel, interpretat de Langella.

Susan Sarandon şi Carey Mulligan mai apar în film, iar personajul negativ este interpretat de Josh Brolin.

Wall Street 2: Money Never Sleeps se lansează internaţional pe 23 aprilie 2010.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Joi Sept 24, 2009 1:01 am


Cea de-a patra parte a filmului X-Men ar putea aparea cat de curand pe marile ecrane, informeaza aceshowbiz.com.

In timpul conferintei de presa de la lansarea filmului X-Men Origins: Wolverine in varinata DVD/Blu-ray, producatorul Lauren Shuler Donner a dezvaluit ca exista deja planuri pentru X-Men 4.

Donner a marturist ca lucreaza la cea de-a patra parte a proiectului, insa filmarile nu au inceput.

X-Men: First Class va incepe productia in februarie 2010. Producatorul a mai declarat ca nu se stie data exacta de lansare a filmului si nici numele actorilor care vor evolua in aceasta pelicula.

Cel mai recent film al seriei X-Men, X-Men Origins: Wolverine este un prequel al trilogiei. Filmul spune povestea mutantului Wolverine inainte ca acesta sa se alature echipei X-men.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Joi Sept 24, 2009 1:03 am


Mickey Rourke va interpreta rolul asasinului Richard Kuklinski a.k.a The Ice Man intr-un viitor film adaptat dupa cartea lui Phil Carlo, scoasa pe piata in 2006.

Richard Kuklinski a pretins ca a ucis in jur de 200 de oameni in cei 30 de ani de activitate pentru diverse familii de mafioti americani de origine italiana. In 1986 a fost arestat iar in 2006 a murit.

Phil Carlo, care va produce filmul impreuna cu Mickey Rourke, a declarat ca este incantat ca actorul a acceptat sa joace rolul lui Ice Man:

“Asteapta cu nerabdare sa fie Ice Man, si cred ca va face o treaba minunata.”

Mickey Rourke este convins ca acest rol ii va schimba cariera in aceeasi masura in care rolul lui Jake Lamotta din Raging Bull (1980) a influentat in mod decisiv cariera lui Robert de Niro.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Sam Sept 26, 2009 4:04 pm


Filmul Sin City 2 va incepe productia in 2010. Vestea a fost lansata de Clive Owen, informeaza aceshowbiz.com.

Actorul a facut aceasta declaratie in timpul unei conferinte de presa din cadrul festivalului de film de la Toronto, unde Clive Owen isi promoveaza cel mai recent film, The Boys Are Back.

"Am auzit ca filmarile vor incepe la anul. Am auzit chestia asta de la cineva de incredere", a declarat Clive Owen atunci cand a fost intrebat daca exista posibilitatea unui sequel Sin City.

Povestea din Sin City 2 este adaptarea pentru marile ecrane a romanului lui Frank Miller, A Dame to Kill For. Romanul spune povestea lui Dwight McCarthy, care este interpretat de Clive Owen. Regizorul Robert Rodriguez a declarat recent ca un sequel Sin City va combina elemente vechi ale filmului cu unele idei inovative ale lui Miller.

Robert Rodriguez va regiza acest film, iar din distributie vor mai face parte si Rosario Dawson, Jessica Alba, Brittany Murphy, Mickey Rourke si Michael Clarke Duncan. Data de lansare nu a fost dezvaluita, insa ar putea avea loc tot in 2010.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Sam Sept 26, 2009 4:07 pm


Edward Norton se temea că ar putea fi "bun de legat" în timpul pregătirilor pentru cel mai recent film al său.
Starul din Fight Club joacă rolul a doi gemeni identici în noul film Leaves of Grass şi recunoaşte că şi-a pus problema despre ce gândesc oamenii referitor la el în timp ce se pregăteşte pentru rol.
Actorul a afirmat: "Ca să mă pregătesc am avut nevoie să fiu singur într-o cameră şi să exersez. Dacă cineva m-ar fi văzut cum anume exersez, m-ar fi trimis la nebuni. De asta am mers în Oklahoma, unde puteam să fiu singur, pentru că dacă făceam asta la New York mă vedea lumea mergând pe stradă şi vorbind de unul singur."

Dar în pofida dificultăţilor, actorul care joacă un profesor de filosofie, respectiv un cultivator de marijuana, vede filmul lui ca fiind "de vis": "Majoritatea actorilor ar mărturisi că visează, luptă şi se zbat pentru marele rol. Aşa că dacă le oferi nu unul, ci două mari roluri în acelaşi film, devin ai tăi-fac tot ceea ce le ceri."
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Sam Sept 26, 2009 4:10 pm


Cine ştie cărţile maestrului horror H.P. Lovecroft îşi poate imagina deja cam cum ar putea arăta un film inspirat de îngrozitoarele pagini ale acestuia. Dar Ron Howard (A Beautiful Mind, Frost/Nixon) va ecraniza o serie de benzi desenate, Bizarele aventuri ale lui H.P. Lovecroft, în care scriitorul este protagonist şi evoluează de la un scârţa-scârţa pe hârtie plângăcios şi deloc încrezător în propriile forţe la un super-bazat luptător împotriva celor mai înfiorătoare întrupări ale ocultului.

Ar fi prima ecranizare după benzi desenate a lui Ron Howard, iar regizorul declară că de-abia aşteaptă să se apuce de treabă, mai ales că sursa este foarte ofertantă în ceea ce priveşte scenografia şi efectele speciale. "E o adevărată provocare, dar, dacă suntem atenţi, ar putea fi ceva foarte original, interesant din punct de vedere psihologic şi cu adevărat înspăimântător", a spus Howard, adăugând că în acest moment are mai mult de cinci proiecte în curs de scriere şi că nu va mai aştepta mult până va alege unul dintre ele.

Cu ultimii ani ocupaţi de ecranizările Codul lui Da Vinci şi Îngeri şi Demoni, nu-i deloc de mirare că Ron Howard caută ceva cu totul diferit de proiectele sale anterioare. Cu toate acestea, e foarte posibil ca regizorul să se aplece asupra celui mai recent roman al lui Dan Brown, The Lost Symbol.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Sam Sept 26, 2009 4:13 pm


Gavin Hood a declarat că este interesat de regia unei continuări la X-Men, sub forma filmului Magneto, conform femalefirst.co.uk. Regizorul a realizat X-Men Origins: Wolverine, spin off al seriei X-Men.
Magneto, având în rolul principal pe Ian McKellen, e în pregătire de mai mult timp şi e aşteptat să apară după succesul lui Wolverine.
Într-un interviu, regizorul afirmă: "Cred că personajul Magneto încă este unul fenomenal de interesant. Dacă m-ar întreba pe mine, mi-ar plăcea să îl joc. Cu siguranţă este interesant- o dată pentru că se leagă de traumele copilăriei şi de complexele psihologice, şi pentru că e jucat superb de Ian McKellen".
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Sam Sept 26, 2009 4:17 pm


Ian McKellen l-a interpretat pe cel mai iubit vrăjitor senior al tuturor timpurilor, dar s-a cam săturat să-şi poarte toiagul şi pletele fluturânde pe platourile de filmare. Asta chiar dacă McKellen declară că de-abia aşteaptă să înceapă The Hobbit alături de Guillermo del Toro şi Peter Jackson.

Iată ce a spus McKellen: "Nu vreau să-l mai joc pe Gandalf. Dacă joci un rol care are parte de o mulţime de atenţie vei primi întotdeauna exact acelaşi gen de roluri. L-am jucat pe cel mai bun vrăjitor şi sunt fericit să mă reîntâlnesc cu el. Exact asta am să fac cu The Hobbit şi Guillermo del Toro".

Cum era şi logic, în The Hobbit Gandalf nu va fi liderul imaculat al armatelor pornite împotriva lui Sauron, ci Gandalf cel Sur, varianta sa mai tânără, aventuroasă şi glumeaţă. Ai putut vedea deja această versiune a personajului în primul film din trilogia Stăpânul inelelor: Frăţia inelului.

"Gandalf cel Sur este favoritul meu", a comentat McKellen. "Şi al lui Peter Jackson. Peter îl plăcea pentru că n-avea nicio problemă să se murdărească. Dormea în tufişuri, era apropiat de pământ şi nu chiar aşa de spiritual. Era şi mai amuzant", a spus actorul britanic, care va începe la anul filmările la The Hobbit. În acest moment nu se ştie cine îl va interpreta pe Bilbo Baggins, personajul principal, pornit alături de o trupă de pitici să recupereze comoara acestora din bârlogul balaurului Smaug.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Sam Sept 26, 2009 4:22 pm


Sam Raimi va produce Refuge, conform The Hollywood Reporter, un horror supranatural ce va fi regizat de Corin Hardy. Acţiunea filmului va avea loc în perimetrul unui sat izolat, în care locuitorii sunt terorizaţi de o creatură asemănătoare - ca dimensiuni şi înfăţişare - cu Yeti.Până la începerea filmărilor, Sam Raimi vrea o confirmare a capacităţilor debutantului regizor britanic, astfel încât acesta va regiza un scurtmetraj cu acelaşi subiect. Până acum Hardy a făcut doar un documentar, Strangers, în 2005.


Acţiunea lui Raimi se înscrie într-un şir mai lung de astfel de decizii, prin care regizorii consacraţi încep să ia sub îndrumarea lor pe tinerii realizatori de film. Guillermo Del Toro şi-a jucat cărţile pe Juan Antonio Bayona, şi nu a pierdut, pentru că Orfelinatul a fost un horror reuşit. Identic este cazul cu Peter Jackson şi Neill Blomkamp - producţia District 9 e cotată cu 8,5 stele din 10 de către spectatori, conform cifrelor furnizate de imdb.com
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Lun Sept 28, 2009 6:51 pm


Cineastul polonez Roman Polanski a fost arestat sâmbătă la sosirea în Elveţia, scrie presa americană. I-a fost prezentat un mandat de reţinere american, iar acum se află în detenţie provizorie, urmând să fie extrădat.

"Confirm că Roman Polanski a fost arestat. Autorităţile americane au lansat o căutare internaţională în 2005, în baza unui mandat de arestare emis în 1978", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Justiţiei din Elveţia.

Polanski a fost arestat la Zurich unde urma să participe la un festival de film. El ar fi trebuit să fie distins cu un premiu pentru întreaga carieră. Organizatorii au anunţat că au amânat acordarea premiului pe care cineastul polonez urma că îl primească.

În urmă cu 30 de ani, Polanski a fost acuzat de relaţii sexuale cu o minoră. Polanski a înfruntat iniţial şase capete de acuzare şi ar fi putut primi pedeapsa de închisoare pe viaţă. În urma unei înţelegeri, cinci dintre acuzaţii au fost retrase, iar regizorul a recunoscut raportul sexual cu minora. Polanski s-a refugiat în Franţa.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Lun Sept 28, 2009 6:53 pm


Cu o lună înainte de lansarea în cinematografe, producătorii filmului The Imaginarium of Doctor Parnassus au dat publicităţii un nou poster, scrie Empire.

Afişul reuneşte aproape toată distribuţia filmului regizat de Terry Gilliam: Christopher Plummer (Parnassus), Lily Cole - în rolul fiicei lui Parnassus şi Heath Ledger, misteriosul Tony. De asemenea, apar Johnny Depp, Jude Law şi Colin Farrell.

Poveste se petrece în zilele noastre, iar Dr. Parnassus pune bazele unui show numit "Imaginarium", show la care poate participa oricare persoană aflată în sala de spectacol şi care constă într-o călătorie a luminii sau într-una a întunericului, la alegerea spectatorului.

Filmul va fi lansat în România pe 30 octombrie.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Lun Sept 28, 2009 6:54 pm


Muzica scrisă de John Williams pentru filmul Star Wars din 1977 a fost desemnată cea mai bună coloană sonoră a unui film SF. Clasamentul a fost întocmit în urma unui sondaj realizat de Totalscifionline.

Unul dintre editorii publicaţiei spune că Williams a creat pentru Star Wars una dintre cele mai emblematice şi de neuitat coloane sonore din toate timpurile.

Coloana sonoră a filmului Star Trek: The Wrath of Khan, compusă de James Horner, se află pe locul al doilea.

Locul trei este ocupat de coloana sonoră scrisă de Vangelis pentru Blade Runner. Iată clasamentul complet:

1 Star Wars (John Williams)

2 Star Trek II: The Wrath of Khan (James Horner)

3 Blade Runner (Vangelis)

4 Star Trek: The Motion Picture (Jerry Goldsmith)

5 Flash Gordon (Queen)

6 2001: A Space Odyssey (Richard and Johann Strauss, György Ligeti)

7 The Day the Earth Stood Still (Bernard Herrmann)

8 Close Encounters of the Third Kind (John Williams)

9 Aliens (James Horner)

10 The Transformers: The Movie (Vince DiCola/Stan Bush)
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Lun Sept 28, 2009 6:56 pm


Filmul de animaţie 3D Cloudy with a Chance of Meatballs (Stă să plouă cu chiftele) rămâne pe primul loc în box office-ul american, conform Box Office Mojo. Weekend-ul trecut, filmul a avut încasări de 24,6 milioane de dolari.

Lungmetrajul de acţiune Surrogates, cu Bruce Willis în rolul principal, se află pe locul al doilea, cu încasări de 15 milioane de dolari. În viitor, fiinţele umane trăiesc izolate, folosind roboţi înlocuitori. Când aceştia încep să fie distruşi printr-o metodă care duce şi la uciderea "operatorului" uman, un detectiv (Willis) ajunge să descopere o adevărată conspiraţie. Cum surogatul său are parte de aceeaşi soartă, bărbatul este obligat să-şi părăsească locuinţa pentru prima oară în ani de zile şi să pornească în lume pentru a-l descoperi pe criminal.

Muzicalul Fame, regizat de Kevin Tancharoen, se regăseşte pe locul al treilea, cu încasări de 10 milioane de dolari. Remake al muzicalului din 1980, Fame îi are în vizor pe studenţii unei prestigioase academii de dans şi muzică din New York.

Noul film al lui Matt Damon, The Informant!, se află pe locul al patrulea, cu încasări de 6,9 milioane de dolari.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Blade Runner la data de Lun Sept 28, 2009 7:00 pm


Vai de mama predatorilor care nici macar nu stiu ce ii asteapta. “Machete” va da nas in nas cu predatorii.

Danny Trejo anunta astazi ca va juca in noul “Predators”, in rolul unuia din “durii” captivi pe planeta predatorilor.

Robert Rodriguez a declarat ca filmul va fi mai intens, iar povestea nu va fi chiar aceeasi. In viziunea lui Robert Rodriguez, Predator(s) va spune povestea unei echipe commando de elita care se vor lupta cu “o intreaga rasa de monstrii groaznici”.

In alta ordine de idei, Danny Trejo este ocupat cu filmarile la “Machete” film in care joaca alaturi de Jeff Fahey si Cheech Marin (amandoi au facut parte din “originalul” fals trailer), Robert De Niro, Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez, Steven Segal, si Daryl Sabara.
Blade Runner
Blade Runner
Citizen Kane

Mesaje : 173
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  true_blue la data de Mar Sept 29, 2009 7:56 pm

Nu ştiu cum au făcut, dar se pare ca l-au readus la "viaţă" pe Freddy Krueger.

A Nightmare on Elm Street, din 30 aprilie 2010Jackie Earle Haley în rolul lui Freddy.
true_blue
true_blue
Gladiator

Mesaje : 15
Data de inscriere : 08/09/2009
Varsta : 46

http://twitter.com/camouflage101

Sus In jos

Tarantino va face Kill Bill 3

Mesaj  Lucian101 la data de Lun Oct 05, 2009 3:45 pmQuentin Tarantino a anunţat sâmbătă, în cadrul Morelia Intl Film Festival, că vrea să facă şi a treia parte a francizei Kill Bill. Aflat la festival pentru promovarea Inglourious Basterds, Tarantino a spus că va mai exista un film până la o nouă parte Kill Bill. Regizorul spune că ar vrea să facă un western sau un film cu gangsteri de genul Pretty Boy Floyd, conform Variety. Prin urmare, un Kill Bill 3 se va lansa aproximativ în 2014.

La conferinţa de presă din Mexic, Tarantino a explicat că are material suficient în acest moment pentru un prequel sau sequel la Inglourious Basterds.
Lucian101
Lucian101
Braveheart

Mesaje : 495
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 27
Localizare : Galati

Sus In jos

Re: CINEMA NEWS

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 3 din 11 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum